HEJ HOPP

Ok, jag erkanner att jag ar en American Idol nörd, MEN DAVID COOK VANN!!! Min favorit fran forsta borjan! 

Imorgon (lordag)  drar det ivag till Toronto och Niagara fallen med AFS. Ska bli helt sjukt kul! Har laaangtat

Det var allt jag hade att saga, nu ar det dags for dagens och veckans sista lektion, matte.....

PUSS

Kommentarer
Postat av: mamma tropp

Hoppas Niagara falls blir precis så kul som du hoppats! Jakob är på CISV-läger denna helg, det är sol och varmt och jag hoppas de har det hur mysigt som helst! I eftermiddag skall han och jag sätta oss i en biosalong och se senaste Indiana Jones-filmen! Det är ju mors-dag! TACK för kort! Jag öppnade det i morse och blev alldeles tårögd! Min lilla flicka! Hon är allt världsbäst i alla fall!
Massor av kramar från DIN mamma! Operabesök i sommar (kolla mailen!)? Vad tror du?

2008-05-25 @ 12:26:51
Postat av: mamma tropp

Viktig nyhet som jag glömde: Det var schlagerfastival igår kväll... Charlotte Perelli vann INTE. Hon kom 18 eller möjligen 20.... jag orkade inte se omrötningen... Men Ryssland vann den här tävlingen med (liksom ishockey VM) Får hoppas att de blev glada för det! De har väl aldrig vunnit förut.

2008-05-25 @ 12:30:54
Postat av: mamma tropp

Ville bra meddela att du får gå 2an på Rudebecks nästa år! Vi hr fått officiellt besked och pappa har t o m tackat JA! Det var ju bara 99% klart förut, men du är det 100% Vilken klass du hamnar i vet jag inte! Du bör prata med dem så snart du kommer hem, tror jag är en bra idé!Då får du ta upp dina val också! Så, det var allt! Solen skiner, men trädgården längtar efter regn. Fina bilder! Och SÅ stor är hon väl inte... You just wait! Ha det kul! Väntar på rapport från Niagara! Pussimuss, mamma (dunderförkyld...)

2008-05-29 @ 10:53:07
Postat av: mamma tropp

Hej stumpan! Jag har fått många jättefina bilder från Niagara! Det såg ut ungefär som när jag var är, fast vi hade svarta regnrockar, inte blå, om jag inte minns fel! Jag skickar lite bilder på papper som du har om några dagar - från Vidkärrsgatan, Afghanistan och Götaplatsen!



Många kramar mamma och resten av familjen!

2008-06-11 @ 15:33:57
Postat av: Moster Nina

Hej hej storasyster Julia!



Elin och jag har vänt på dygnet och i natt läste vi allt du skrivit. Jag har mejlat dig men jag vet inte om du läst det. Hur var det att sluta skolan? Inga ceremonier eller så? Astrid är i Norge och dansar folkdans. Hon kommer hem på söndag kväll. Vi har hört att du fått två SMÅ syskon! Pojkar eller flickor? Vi har just kommit hem från årets premiärtur med båten i Säveån. Vi puttrade ut till Göta Älv och vände. Vi vinkade till många som stod och fiskade vid ständerna. Det var en härlig ljummen fartvind. Vi har börjat räkna ner - snart är du hemma igen! Det ska bli jättekul!!! Häromdagen provlagade jag rödaböngrytan som du tyckte så mycket om när du var liten. Det var länge sen jag lagade den. Det blev jättegott!!!



Många kramar från Nina och Elin

2008-07-03 @ 23:25:21
Postat av: Emelie

Grattis storasyster! Imorgon kommer du hem, och här sitter jag i båten i skydd av ösregn. Jag ska ta mig hem så småningom så att jag får träffa dig, men det är väl ingen brådska med tanke på hur efterlängtad du är av alla där hemma! du har så många att träffa nu på en gång, och har jag klarat mig ifrån dig så länge som jag har kan jag allt vänta lite till:) Jag saknar dig! Puss och kram från din mli!

2008-07-06 @ 23:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0