dagen då trion splittrades (för att återförenas inom en snar framtid..)


image21

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Älskar er med hela mitt hjärta och lite till
Vi är bäst

.

image18


men det är bara regn hos mig

image17



Kom precis hem från stenungsund, innan dess var jag på tjörn. Där blir man skabbig, för ducsharna är dåliga och det är landet. Med gummistövlarna i en påse tog jag fel buss i måndags när jag skulle åka ut, mamma fick tag på morfar precis innan dom skulle åka och hämta mig. Annars skulle jag sitta i stenungsund och vänta medans som var i Kållekärr och väntade på mig. Det kan man kalla klantigt men en massa tur! Vi drog runt hemma i Pilane och sen i Skärhamn i det vackra vädret (det var uppehåll i ca 3 timmar!) och sen hämtade Anna och hennes kompis Josefin mig och vi åkte ut till Annas mammas hus. Josefin hade med sig sin 5 månader gamla son Hugo, hur söt som helst! Glad och pruttig. Och en liten kräkmaskin. Vi gjorde inte så mycket, tog en shoppingrunda i Stenungsund och spelade kort hela kvällen. Plus att vi solade och badade och håll på att få slosting av det vackra vädret. Gräsmattan var alldeles brun för att den var så torr och blommorna slokade av törst.

image18 
Inte missade ni väl världens sötaste Salem på allsången?


Mormor & morfar



Landet



Hugo



PUSS!

Massa onödigt som ingen kommer att läsa.

image14
Och jag som var orolig för att dom inte skulle ha ett piano! Det visade sig att mamman i familjen (eller kvinnan, för det verkar inte som om det finns några barn, fast hon blir ju min mamma...) är jazzsångerska!! Jag vet inte om hon var känd eller så men hon hade spelat in flera skivor, bla. i LA, olala.

Idag har jag gjort skivor med svensk musik till familjen. Det var svårt men kul! Det var både sån musik som dom säkert har hört, typ Roxette, och sånt som dom aldrig kommer att höra annars, typ Bo Kaspers, Glömde dock ABBA och The Hives menmen, en massa annat gott blev det i alla fall!!

I det senaste mailet skrev hon att det var bra att ta med pennor och penslar för att hon hade kommit på att måla var ett bra sätt att fördriva tiden på när dom sitter inne så mycket på vintern. Låter helt förjävligt. Fast jag vill nog välja bild i skolan där ändå. Om jag nu får välja ämnen själv. Det är så mycket jag inte vet! Jag vet inte ens om dom har barn, helt knasigt. Jag vet inte vad pappan heter eller vad han jobbar med eller någonting, jag vet bara att han finns. Eller? Inte helt säker på det heller. Jag vet dock att vattnet där han kommer ifrån är både salt och sött. Tokiga människor.

I fredags åkte min kära bror iväg till värmen IGEN. Han ska på något av det roligaste som finns, summer camp. Jag skulle ha jobbat på ett summer camp i Floda typ nu, men min andra bror som har hand om det är inte så bra på att höra av sig...Men imorgon drar jag iväg till Tjörn och sen kanske Öckerö till min faster med min systeryster.

PUSS SNYGGINGAR.


Min bror innan
han gav sig av.


Party hos Therése!


Bo Kaspers
Orkester.


Smile!

RSS 2.0