Cut And Run

Idag var en bra, men heeelt onödig dag. Sov till halv 12, har bara pluggat lite matte när jag skulle plugga massa franska och jag har bara ätit en massa onödigt...men nu vat jag iaf vad jag ska ge min mamma! Jag målade en akvarell til henne i natt, haha, den var inte särskilt vacker, men ändå. Plus två fina ljusstakar och lite gratis massage från mig.

Electrelane - Cut and Run

So long.



Every day above ground is a good one

Idag har varit en knasig dag. Jag har varit glad men det har hela tiden funnits en knut i magen och ett obehag i benen. Det började bra med att jag försov mig och hade exakt 16 minuter att gör iordning mig på. Jag övervägde att stanna hemma och vara sjuk för jag orkade verkligen inte stressa. Andra dagar så hade jag valt att stanna hemma för jag är så jävla lat, men idag lyckades jag få mig själv att masa mig upp ur sängen och springa iväg. Halvvägs till spårvagnen möts jag av ett SMS som på något egendomligt sätt fick mig både glad och ledsen på samma gång. Väl i skolan blir det bra. Jag glömmer bort mina problem, som inte är så stora men ändå så inkräktande på mitt humör, för alla är snälla och trevliga. Vardagen kom och slog mig i skallen och allt blev lite mer vanligt än vad det var för 24 timmar sen. Men på något sätt var det allt annorlunda idag. Jag visste att om ca 3 månader befinner jag mig i ett annat land. Jag kommer att ha ett annat liv och en annan vardag. Då kommer inget jag gör verka konstigt eller annorlunda, för hela jag kommer vara konstig och annorlunda. Och det jag gör nu kommer vara bortglömt tills det att jag är tillbaka. Och jag längtar, jag längtar verkligen till det att jag kan börja ett nytt liv. Ett kort men förhoppningsvis givande och undebart liv som jag vet att jag kommer ha nytta av hela livet. Även om jag hamnar hos en hemsk familj, inte får några vänner eller inte lär mig franska så kommer jag att ha en erfarenhet som jag kommer att kunna minnas och använda när jag ska ta belslut i mitt framtida liv. Jag hoppas såklart att jag hamnar hos en bra familj, får vänner och lär mig franska, men på något sätt är inte de det viktiga. Jag vill kunna starta om, börja om utan att någon dömmer mig. Jag vill kunna ta med mig det jag lär mig och dra nytta av det i framtiden. Oj, nu fransade jag ut lite i kanten. Men det jag ville säga var att min dag har varit dubbel. Jag har varit glad och jag har skrattat mycket men ändå har jag haft en känsla i magen som inte har varit bra. Det kan dels bero på att jag verkligen ingen har en aning om vad jag ska ge min mamma 50 års present. Jag vill ge henne något personligt och som jag vet hon kommer gilla men det är för svårt och jag orkar inte leta mer. Jag kan ge något finare tillsammans med mina syskon men på något sätt är jag för egoistisk och vill ge något själv. Förslag mottages gärna!

Ahhh! Six feet under är den mest underbara serien i hela världshistorien. Jag grät och grät hela avsnittet igenom. Tyvärr förstördes det väldigt av att mina päron hela tiden kommenterade och pratade mitt i det sorliga. But still, det var underbart. SVT visar de sista avsnitten på den sista säsongen på söndagar kl 21.20. Mycket sevärt!



Hörde Look i P1 idag, på måndagar är det Look istället för Lantz. Han är säkert Sveriges roligaste man. Annika Norlin var gäst! Folkpartsturné here I come. 

Säkert! - Ditt kvarter

Puss / Julia

RSS 2.0