Kanelbullah

Ja, mamma jag vill garna ha recept pa kanelbulla!!! DAR har vi nagot jag saknar, kanelbullar. Bulle, bulle, hur kan du vara sa god?

Istallet for bilder fran Canada far ni en bild pa mig, sa ni inte glommer bort hur jag ser ut... Hoppas det duger sa lange! 

image88

Bisous (puss pa franska in case you didn't know) / Julie

The U S and the A

Idag var forsta dagen i skolan! Det var...mycket franska. Skriver mer nar jag kommer hem for imorgon aker vi till USA! Wohoo! (egentligen ar vi bara lediga pa mandag men Louis har fixat sa jag kan vara borta fran skolan imorgon halva dagen och tisdag halva dagen...kanske inte sa bra att vara borta andra dagen och dom fragade om jag ville vara hemma men jag tror det at battre om jag foljer med)

Nu har jag antligen gett Jennfier och Louis deras presenter, som var mycket nojda, speciellt med snapsen. Nu pratar jag engelska fast jag lagger in franska ord och meningar som jag ar saker pa, det ar val en bra borjan om inte annat!

Jag har fatt sms fran nagra personer och jag har inte kunnat svara for det ar ingen tackning har...Jag ska skaffa ett canadensiskt kontantkort sa det ar ingen ide att skicka fler... :( Mitt svenska abonnemang gar ut imorgon ocksa sa da kan jag verkligen inte svara. Jag har i alla fall skrivit brev till nagra personer som jag ska skicka snart! Lucky you! 

Skolinformation kommer sa fort jag kommit hem!
The power of love is stronger than the love of power / Julie


"SOLLGLASORRRGON, it's that it?"

ALLO!

Har kommer ett litet inlagg om hur underbart det ar att vara ensam! Jag kan fisa, rapa, peta i nasan och sjunga svenska sanger jattefalskt hur mycket jag vill! Bade Jennifer och Louis jobbar och det betyder: freedom to JULIA!!! Jag trodde inte dom ville ha mig ensam i huset men det var inga problem. Jag har precis atit gammal lasange och kaka och jag hittade deras godis-gomstalle hehe. Jag skulle inte kalla det godis, det ar bars, men det ar sott och det gillar vi. In fact, det ar sweet and salty, sucree et salee, for det ar namnet pa den lilla gobiten. Hur som helst sa har det varit en till underbar dag med solsken och promenad i naturen! Jennifer sager att jag kom med solskenet for varenda dag sen jag kom har det varit fint och innan regnade det hela tiden. Ettiene, nu vet jag hur det stavas, hamtade mig imorse och tillsammans med den argentinska studenten Jorgelina akte vi ivag till Ozias Leduc, min skola for ett ar. Det var Brunnsbo, fast varre haha. Jag menar utseendet, jag vet ingenting om sjalva undervisningen. Vi vantade medan dom fixade massa konstiga saker och sen fick vi faddrar, tjejer i var arskurs som ska visa oss runt och hjalpa oss i skolan. Jag fick den minst irreterande som tur var haha. Jag kommer inte ihag vad hon hette sa det blir nog pinsamt imorgon. Sa nu har jag traffat 1, 2, 3, 4, 5, 6 personer som ska ga pa min skola!!! Plus att jag har varit med nar Jennifer och Louis pratade med en sot liten kille som ska ga i klassen under mig. I Canada gar man forst ecole primaire i 6 ar, sedan ecole secondaire i 5 ar, och sen ar det college och sen universitet. Eftersom jag ska ga sista aret, secondaire cinq, ska jag ga pa bal och hela kittet, "just like in the movies" som Ettiene sa. Och jag ska ocksa aka en gul skolbuss, just like in the movies.

BISOUS

Ps. Bilder kommer nar jag har fatt in dom pa datorn och det kan ta ett tag for det inte varldens modernaste dator och senast nar jag forsokte pajade jag nastan skivaren. Men, Jorgelina har sagt att jag kan lana henne dator om inte det funkar har hemma! ds.


Bonsoir!

Det star att jag har skrivit detta klockan 3 pa morgonen men har ar klockan bara 9. Vi har precis lagat middag och det ligger pa grillen. Det har varit en vacker och VARM dag och jag och Jennifer har varit och handlat skolsaker (mitt tema har varit lila och blatt haha) och saker till mitt rum mm. Vi at sushi och mjukglass med chokladoverdrag. Allt har ar valdigt stort, big pack med allt, men sushin var minimal, men valdigt god. Sen tankte vi att vi skulle ta en promenad till sjon men Louis kom hem nar vi var pa vag sa vi kunde inte fortsatta. Det var valdigt irreterande, han kom hem fran jobbet och ville ha mat och da var vi tvugna att komma. Hur som helst sa har det varit en bra dag och jag och JEnnifer har pratat igenom mycket och allt ar nastan klart infor skolstarten. Jag gillar henne mycket, hon ser ut som, och verkar vara, 35 men hon ar 46 ar och ar valdigt sprallig och latt att prata med. VI kommer bra overrens, fast nar hon pratar franska sager jag inte sa mycket.... Vi kom fram till att jag har haft tur och hamnar bade nara Montreal och hos en familj som ar aktiv och inte for gammal haha.

Imorgon kommer Ettigen (stavas inte sa men uttalas typ sa. Jag har problem med att komma ihag hans namn sa jag gar runt och upprepar hans namn hela tiden) och hamtar mig och de andra utbytesstudenterna som ska ga pa samma skola. Han har gatt dar och ska visa oss runt. Han var i Spanien ett ar med AFS. Louis vill att jag ska skolka pa fredag, andra dagen, for vi ar lediga pa mandag och han vill aka ivag hele helgen haha. Jag ska kolla om jag inte kan skippa en dag, fast det kanns inte bra att skolka andra dagen. Det kanns lite laskigt att borja med enda skont. Det ska bli bra med lite struktur pa dagarna och att fa traffa lite jamngamla men det ska bli jobbigt med laxor och en massa franska.

Ni bor jag verkligen har, jag har fatt nycklar till huset och idag var jag ensam hela morgonen (min ena nyckel ar lila och blommig, it's sooo lovely). Det kanns jattebra och alla ar trevliga och har talamodmed min daliga franska.

Tanker pa er, Julie


Lac Champlain, applen, Montreal och reagge

HEJSAN ALLA GLADA!

Jag har bara varit har i tre dagar men jag har hunnit gora mycket ska jag saga er! Jag hann inte ens se huset innan vi akte ivag till Lac Champlain tidigt pa lordags morgon. Kite-surfing ar tydligen Louis stora passion och det var valdigt bra vind i lordags sa vi akte ivag till deras vanner Jean och Thanh. Medans mannen surfade runt pa sjon satt vi tjejer i baten. Antligen fick jag kanna lite sommarvarme for det var sakert 30 grader! Vi badade i deras granne Yves pool och jag lanade hans dator. Skarmen var som en TV skarm och TVn var enorm. Han hade en egen DVD uthyrning. Han kopeirade filmer och gjorde sa dom sag helt akta ut. Jag gick och la mig valdigt tidigt for jag hade inte stallt om dygnet an.

Pa morgonen gjorde vi omelett och bakade kakan som vi aldrig gjorde dagen innan. Jag lekte med Jeans dotter Rebecca, "I speak french, english and a little spanish if you want". (Mamman ar fran Spanien.) Hon sag ut som 5 men var 7 och var valdigt valuppfostrad och gjorde nastan allt i huset, dukade och lagade mat. Sen tog vi en liten cykeltur bland majsfalt och lador och vi hittade en 200 ar gammal gravplats. Nar vi kom hem till Mont St-Hilaire fick jag antligen se hela huset, eller husen, och tradgarden. Tradgarden bestar av frukttrad, de har sakert 25 appeltrad och nagra plommon- och parontrad. Vi plockade i kanske en timma, sen gjorde vi varldens godast lasange och stressade ivag till Jennifers granne Carol for att halsa pa hennes jamngamla barn. Louis och hans kompis Jack hade gjort en egen cidermaskin och stod och mosade ner applen i en bla tunna. Sen akte jag och Jennifer till Montreal! Forst halsade vi pa hennes kompisar i deras haftiga lagehet i centrala MOntreal och at jordgubbar med glass och sen gick vi pa klubb! Jennifers kompis korade i ett reaggeband och hon hade lovat att komma och lyssna. Jag kom in fast det var 18 arsgrans... Sa nu har jag varit i Montreal! Jag vet inte om alla canadensare ar hoga eller om egoflow ar vardagsmat har for jag har inte sett svenskar dansa som dom gjorde. Men det var nog manga som var hoga ocksa for det var droger overallt.

Idag har jag flyttat in i mitt rum och antligen packat upp. Det ar fortfarande saker som maste fixas men det ar helt okej. Jag har pratat med min AFS-fadder Robert. Han ar jattetrevlig och kan saga puss och kram. Han har haft flera "fadderbarn", tva andra svenskor. Vi ska ses i veckan och han har en systerdotter som gar i min skola som kan hjalpa mig med skolarbetet och franskan. Franskan gar sadar, jag forstar men pratar inte sa mycket. Det ar ganska stor skillnad pa fransk-franska och quebecois.

Jennifer och Louis och jattetrevliga och valdigt spontana och det kanns bra. Dom verkar inte ha nagra regler men en sa lange har jag bara umgatts med dom.  Jennifer tycker det at jattekul att jag ska borja skolan far eftersom de inte har nagra egna barn har hon inte forberett nagon for skolan forut. Hon hittar en massa saker som jag kan behova och vi ska ge oss ut pa jakt efter fler saker. Nu ska vi ge oss ut och vandra i sjalva berget. Jag ska ocksa forsoka fa in mina bilder fran helgen och lagga upp dom! Vi far se om det gar...

Jag ska antaglien fa en katt till vintern! Vid Lac Champlain fanns det flera hemlosa katter och Jennifer vill ta hem en men vill vanta till vintern. Det finns redan tva katter i huset, en som heter Aria som ar vit och fluffig och en gra som bor hos den andra familjen som hyr det andra huset som jag bor i. Jag tror bada var hemlosa fran borjan. Jag ska fa dopa den och ni far hjalpa mig. Jag har nagra forslag, jag vill att det ska vara ett svenskt namn. Vad sags om Dj Spruttla, Frej eller Ikea?

Hoppas allt ar bra dar hemma! Skriv till mig, jag ska skriva sa fort jag har fatt ordning och struktur pa min vardag haha.

Pussar fran Julie


Framme

Hej alla!

Nu är jag här, äntligen. Just nu ar vi hos deras vanner Jean och Thanh i deras hus vid en sjö.

Igar var en händelserik dag. Mitt plan gick fran landvetter kl 12.25 svensk tid och jag träffade Petter som jag skulle och vi fick platser berdvid varann. Vi kom till Amsterdam i tid, inte som förra gangen jag var där, och vi träffade Karin och Sofia pa planet för vi satt samlade. Flygresan gick bra, det var den forsta gangen som jag tyckte det var trevligt att flyga. Vi flog 15.25 fran Amsterdam och var framme i Montreal kl 16.40, Canadensisk tid, alltsâ tog det 7 timmar för det är 6 timmars tidskillnad. Sen kommer det jobbiga, l'immigration. Först en milslang kö dar dom kollar sa man inte har med sig saker man inte far ha med sig. Han i luckan fragade om jag helst  pratade franska eller engelska och jag sa engelska, svp. Ok, det gjorde han tills jag sa att jag skulle ga pa en franks skola. Men da pratar du val franska? Un peu, sa jag och sen sa han inget mer pa engelska. Sa langt ar allt bra, forutom att jag kom pa att jag ljog nar jag sa att jag inte hade alkohol i bagaget, jag hade ju fakiskt svenska snapsar... Sen kommer vi till helvetet. Universums langsammaste kö för nu ska vi visa visumet. Efter tva timmar ar vi klara och det enda vi vill ar att duscha, äta och sova. Vi kommer ut och träffar värdfamiljerna och ger oss av at olika hall. Jag och Jennifer beger oss till garaget och maste leta efter var bil. Tills slut hittar vi den, Jennifer är inte sa valdigt organisrerad. Nar vi kommer moter vi pappan Louis och jag dricker lite te. Louis är väldigt hard när det kommer till franskan medans Jennifer helst vill prata engelska. Hon lär sig ocksa fast hon har bott har i 15 ar. Jag somnar som en stock klockan halv 11, canadesisk tid, halv 5 svensk tid.

Pa torsdag borjar skolan. Jag har fatt alla bocker och det verkar vara OK. JAg har ocksa fatt information fran skolan och det verkar vara en massa regler som jag inte ar var vid. t.ex. blir det samtal med foraldrarna om man kommer forsent 4 ggr och det finns regler om vad man inte far ha pa sig. Jag ska fa titta pa nagra körer i omradet och sen kanske ga pa audition. Det fanns bade klassiskt och gospel att valja pa och Jennifer har valt ut dom basta. Jag ska ocksa fa hjalpa henne med ett musiklager for barn och det ar bestammt att vi ska aka till New York i september. 

Just nu bor jag i det stora huset men om nagra dagar ska jag fa flytta in i ett annat rum i ett hus som ligger i deras tradgard. Jag ska fa valja ut gardiner mm och fa ett eget badrum och tvattstuga. Huset ar jattevackert! 

Nu ska vi baka kaka. Skriver mer sen!!!
PUSSAR JULIE


 

Adress

Min nya adress är:

994, ch. de la Montagne,
Mont St-Hilaire, QC,
JG3 4S6 CANADA

Jag ska bo hos Jennifer och Louis Lapointe.

SO LONG, WITH LOVE

om 12 timmar går flyget

image84

Snart åker jag. Nu har jag sagt hej då till alla, packat, gråtit, skrattat och fått en massa underbara avskedspresenter! Mitt humör har åkt berg-och dalbana, ena stunden blir jag bara jättenervös av att tänka på det, sen tycker jag bara att det är jobbigt att säga hej då och lämna allt och alla här, och sen vill jag inget hellre än att åka. Mest vill jag inget hellre än att på åka och det är skönt att det faktiskt är imorgon det händer. Jag har velat och väntat så länge och nu händer det äntligen! Just nu har jag gråtit jättemycket men det är inte bara tårar för allt jag lämnar utan också glädjetårar för att jag ska åka. Jag skrattar och gråter samtidigt. Idag vaknade jag med en klump i magen och nervositet och jag kunde inte äta frukost. Sen träffade jag alla mina underbara vänner och det släppte lite. Sen blev allt jobbigt och för många hej dån. Under middagen mådde jag inte alls bra och allt blev värre när min bror ringde och sen skulle jag säga hejdå till min äldsta kompis Emelie. Men efter ett underbart nattsamtal med min älskade Oda blev jag mycket gladare och mer förväntansfull. Hon gjorde mig om möjligt ännu mer positiv till denna resan, fast det var väldigt jobbigt att lämna henne. Vi fungerar så bra tillsammans att jag inte vet hur det kommer gå utan henne.



Jag kommer kanske inte sova så mycket i natt för imorgon börjar det stora äventyret. Eller mitt nya liv kanske man ska kalla det. Mitt liv i Canada. Jag ska verkligen ta vara på detta året, det kan jag lova! Ta hand om Göteborg medans jag är borta. Skriv till mig OFTA. Jag kanske inte svarar på allt men jag ska göra mitt bästa. När jag väl är där kommer jag prioritera mina vänner och min familj i Canada för där kommer jag faktist bara vara 10 månader, till alla er kommer jag tillbaka. För jag kommer tillbaka!

Ta hand om varandra! / JULIA


  
(för att ni inte ska glömma bort
mig bjuder jag på två bilder från
den tiden då jag hade tandställning
och nästan lockigt hår)

svara mig din skurk

Katastrof! Jag åker snart och jag har verkligen inte packat! HELP MEEE

image76

Dagens enda bild på mig i min "nya" hårfärg. Det ser ut som om jag slår till med världens fejksmile men jag tror jag pratar eller skrattar. Bilden är från victoriapassagen när jag, Oda och Maxido hälsade på Calle på da Matteo och fick gratis kaffe, thanks a lot! Nu är jag stressad. Jag har liksom inte fattat att jag ska åka på fredag, HUR LÅNG TID KAN DET TA?? Jag är efterbliven. Och eftersom jag inte fattar gör jag inte det jag borde göra typ PACKA.
Jag kom precis hem från ladies only i Julias kolonistuga. Det var en toppenkväll, jag, Klara, Julia och Oda åt sushi och snackade om allt mellan himmel och jord. Jag hoppas verkligen inte det var sista gången jag träffade dom underbaringarna innan jag åker. Jag vet att det finns några stycken som läser min blogg och jag skulle gärna vilja veta vilka, så kommentera för bövelen! Nu ska jag kasta allt som ligger på min säng på golvet, lägga mig i den, sova sött och drömma om.....

GODNATTPUSSAR från mig

       

1.
If you hate me then FUCK YOU 2. Moi and lovely lovely Therése 3. Brunnsbonostalgi 4. Moi i ett sexigt ögonblick 5. Hardworking Calle 6.Max och kanelbullen som han tvingade Calle att ge honom 7. Mys med mina favorit-tjejor

En vecka kvar

hallå eller.

Just nu är jag så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har ingen som helst lust att göra någonting förutom att typ sitta på mitt rum och packa. Och spela piano. Det är så många jag vill träffa innan jag åker, och så mycket jag vill göra att jag blir inaktiv och inte gör ett skit. Fast lite duktig har jag varit, men inte tillräckligt för att kunna somna gott på natten. Som jag verkligen inte gjorde i natt och nu har jag fått lida hela dagen. Somnade på spårvagnen och missade nästan min hållplats och drack så mkt kaffe att jag blev helt skakig.

Kom precis hem ifrån Kulturkalaset. Timbuktu & Damn! + Mapei och några fler som jag inte kommer ihåg. SJUKT BRA! Tyvärr hade jag en två meter lång flaggstång (inkl. flagga) brevid mig som hoppade konstant. Tillslut blev jag så arg att jag knödde mina armbågar det hårdaste jag kunde, rakt i hans midja, säkert 15 ggr. Tyvärr märkte han inte ett skit.

Nu somnar jag snart. Annika verkar ha det bra i Bluffton, det glädjer mig! Än så länge känns det inte som hon har åkt, det är som om hon är på semester. Jag kan inte fatta att hon faktist är i USA! Och snart är jag i Canada, EN VECKA KVAR.


Annika

Godnattspussar från Julia

Packning pågår

image74

Hej igen! Så här ser mitt rum ut nu för tiden. Väldigt mysigt och hemtrevligt. När man väl börjat kommer man på mer och mer saker man behöver, som man inte tänker på. T.ex. skärp, det är någonting som man tar förgivet. Som tur var hade jag Emelie som smakråd. Sen spelade vi en massa tv-spel, som vanligt.

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och träffa Erika <3
Puss i anal från en svettig roman

Paniken växer

Idag fick jag mitt study permit för Canada! Det kan ju vara bra att ha när jag nu ska studera i Canada...
Nu har jag börjar packa på riktigt, eller iallafall ligger det grejer på ett lakan på mitt golv. Emelie kommer hit snart och ska hjälpa mig! Idag har jag varit effektiv tycker jag. Jag har tittat ut  snapsglas till familjen, lämnat in foton för framkallning, mailat min värdmamma, fixar presenter till mina nära och kära och fixat bankkonto till Canada, ICA-banken blev det (inga avgifter för uttag jippie). Jag har fortfarande mycket kvar att fixa men jag har kommit en bit på vägen :) Sen har jag fixat en ny mobil!!!! Min kära vän Ylva ska sälja sin sjukt snygga Samsung till mig på avbetalning!! LOVE IT.


Lyssna
: Vilken låt som helst med Laleh & The Go! Team. Båda har räddat min dag.

Ha're gött / Roman von Tropp

www.sjalvsakerhet.nu

Kom precis hem från min barndomsvän Emelie! Vi träffade mina vänner på stan för att inviga Kulturkalaset med att titta på Bounce på Lilla Bommen. Sen lämnade vi dom och drog hem till henne och tittade på American Idol, Scrubs, 2 ½ man & Six Feet Under, drack te och pratade till klockan halv två, det var lovely. Vi lyssnade också på ett band som vi spelade in när vi var typ 11 år, HAHA! På den tiden hade vi humor ska jag säga. Jag säger till och med att jag inte förstår hur man kan vara vegan eller vegetarian för "man måste ju ha kött", och här står jag nu som icke kättätare. På vägen hem fick jag nattliga små spasmer. Jag tittade ut över mitt kvarter, min barndom kändes det som, och förstod att jag ska lämna allt för ett år. Mitt hus, mina grannar, min trädgård, mitt gångavstånd till mina nära och kära, mitt liv?

Här är jag trygg, i Canada kommer jag inte att vara trygg. För jag är inte tillräckligt trygg i mig själv. Jag har inte tillräckligt med självsäkerhet för att kunna känna mig trygg. Eller har jag det? Jag kan inte veta förrän jag kommit dit. Jag kommer inte känna mig trygg med en gång, det kommer ta sitt lilla tag. Jag tror det är det som jag är mest orolig över; att jag inte kommer känna mig trygg. Jag vill, men kommer vilja räcka? Initiativ, öppenhet, flexibilitet, respekt och deltagande. Det är det som min organisation, AFS, räknar med från mig i Canada. Jag vill kunna ge det till min familj och mitt värdland, men kommer jag kunna göra det? Nu känner jag att kan det, men hur blir det när jag väl är där?

Den kanadensiska ledaren på mitt Summer Camp skrev i min bok (alla hade en bok som hela lägret kunde skriva avskedsmeddelande i) att hon förvånades ibland över att jag bara var 14 år (jag var det då...) för jag var så ärlig mot mig själv. Det var den finaste komplimangen jag fått, problemet var att jag inte kände igen mig själv i den. Är jag ärlig mot mig själv? Jag vet faktiskt inte. Jag kanske är ärlig, men i självsäkerhet får jag inte MVG i. Jag måste finna mig själv, haha, det lät klyschigt, men det stämmer nog. Det kanske det meningen med mitt år i Canada är, att finna den försvunna självkänslan och tryggheten. I'm do hope so. Om inte kan jag i alla fall prata franska flytande när jag kommer hem, hehe.

Mina tankar kanske är de mest organiserade just nu, men här var dom!
Kyss&klem, yours forever/Román


   
SEXAPPEALSEXAPPEALSEXAPPEAL 


Avskedsfest

image65 image66

Vi tänkte säga hej då fredagen den 17e
Vi dissar Slottskogen och drar till Apslätten. See you there!
/ Edby&Román

WAY OUT WEST!

image34

Svett, regn och inga veg. korvar.
Klimax, extas och UNDERBART!


Jag har sett:
Boredoms, SALEM (och pratat med!), COCOROSIE, Laleh, Koop, New young pony club, THE GO! TEAM, The Hives (väldigt lite), Lady Sovereign, Manu Chao, Shout Out Louds, Devendra Banhart, MONEYBROTHER, Regina Spektor, ERYKAH BADU, THE ARK, Teddybears, Kanye West (+Peter Bjorn And John), Franke och Mapei. Lovely. Jag missade Säkert! och Peter Bjorn And John, men The Ark och Moneybrother fick komma först.

Nu kommer ett pottpurri (don't we just love that word?) av mina allra konstnärligaste bilder från festivalen.


                             

Världens sötaste Salem får börja denna artistkavalkad. Sedan Laleh, söta Erika var solbränd, CocoRosie my beloved ones, rave vid metro-tältet, the biggest midget in the game; Lady Sovereign och sist på fredagen Manu Chao. Shout out louds var först på lördagen, Groda & Amanda, Edby, vårt kära slottskogen som man inte kände igen, moi, Ellen & Trés, Becca & Sarah, sexappeal till klimax, Clearie my sweetheart, Ylvz, Regina Spektor, min Groda & jag, Erykah, coolaste affrot, skönaste attityden x2, THE ARK!!!, Teddybears STHLM, Kanye x2, Franke, SALEM & HANS FLICKVÄN och till sist Oda utanför Mapei! Den sista är jag i egen skabbig, hög person med min nyfunna Tingsek-affish i högsa hugg dagen efter på väg hem. Märk också min snygga WoW teshört.

Nu skall jag börja packa inför my big tripp. Två stora väskor får jag ta med. Undrar vad jag ska lägga i dom...
Peace&love / Jullis-Mullis

Jättestor öken heta nätter


image32

Face to face cheek to cheek
Do you hear the pounding beat?
Don't care what's on my baby's mind
Face to face cheek to cheek
Let's leave it just like this
Right after all is said and done

Ikväll var det snyggingar på Liseberg. Sahara Hotnights & mina snygga vänner Oda, Edby, Sarah, Rebecca & Max. När jag cyklade hem lyssande jag på West Side Story, America. "Pueeeerto Rico, my heart's devotion, let it sink back in the ocean", haha det är underbart. Man vill bara ta på sig en stor kjol, spanska dansskor & DANSA!
Jag är en musikalnörd, dagens sanning.

Min italienske vän skulle semestra i Stockholm & undrade om jag visste någon bra klub. Jag tror han glömde bort att jag bara är 16... Han undrade om man kunde bada & jag sa att det nog är lite kallt. Då blev han ännu mera på, han kan ju inte banga för att det är kallt. Han är lite av en mansgris. När vi diskuterade könsroller i Italien tyckte han att dom var bra. Att kvinnor & män alltid kommer vara olika, att de har sina roller i samhället & vi inte kan göra något åt det. Män ska betala drinkar, dra ut stolen & få mat på bordet när dom kommer hem efter en dag på jobbet. När jag sa "varför kan inte alla bara vara människor?" sa han att det skulle vara tråkigt. Haha, jag skrattde åt honom & då blev han arg. För han var MANNEN och jag var KVINNAN & jag skulle känna mig underlägsen, det är han som ska skratta åt mig. Han sa inte det, men han antydde på det. Jag blev arg. Sen slog jag honom i rape-game (typ brottning) så då fick han så han teg moahahahaa. Därför är det bra att Sahara Hotnights finns & kan sprida kärlek & girlpower över vår mansdominerade värld!

Kvinnliga kyssar från Barbachoklad

Gunnel-Klepto & Gunilla-Myto ARE BACK IN TOWN

Igår kom jag och min älskade Oda hem från hufvudstaden! Vi har haft ett mycket sofistikerat besök.
Vi har:
Shoppat
Promenerat
Shoppat
Ätit mat
Shoppat
Lyssnat på musik
Dansat
Promenerat
Gått på bio
SHOPPAT
stressat till tåget så vi nästan missade det
MEN ICKE SA NICKE
vi bestämde att vi inte skulle missa tåget och då gjorde vi inte det
Det var LOVELY!!!! Jag och Oda är bästa teamet och vi kan till och med göra fiskbullar och ris till en delikatess.

Ikväll är det Sahara på Liseberg och på fredag börjar WAY OUT WEST!!!! Klimax
Nu ska jag lära mig Chaka Khan utantill så jag kan stajla mig för Groda, PUSS från Chulia.

image32


Stockholm here we come

image31

och prideparaden, och Stockholms alla second hand affärer, och Stockholms alla McDonalds, och Strandvägen;
HERE COMES ODA AND JULIA.
Bara så ni vet.

so long.


ANNIKA

image21


I morgon åker hon, min allra käraste!
Jag kan inte fatta att hon ska åka, inte heller att jag ska åka. Som tur är har jag tre veckor till att säga hej då till alla. Det kändes som om jag också skulle åka och jag blev jättestressad och nästan sa hej då redan nu, tills jag kom på att jag inte åker förrän om tre veckor. Men det är inte så lång tid det heller så ta vara på tiden med mig nu alla, höhö, snart är jag inte kvar längre.

Save your day - José González

PUSSAR RAKT I RECTUM PÅ ER

RSS 2.0