SOMMAR!!!!

Hejsan hoppsan!

Quebec bytte valdigt snabbt fran vinter till SOMMAR!! Just nu ar det kanske 23 grader ute, solen skiner och hela skolan strommar ut  till solskenet varje rast. Fram med sommarkladerna och sandalerna fort fort. Helt underbart!!! Vi ater ute nastan varje lunchrast och jag och Tatiana ska borja cykla till skolan tillsammans. Det var verkligen vart att vanta pa hela den laaanga vintern. 

Vi har fatt fin besok fran Argentina, Jorgelinas mamma overraskade henne pa hennes fodelsedag i mandags! Hon stannar en vecka pa ett liten hotell alldeles nara skolan. Jag vet inte riktigt hur hon har organiserat det med Jorgelinas vardfamilj for hon pratar bara spanska, inte ett ord engelska. Hur som helst sa ar hon har och Jor ar hur glad som helst. 

Nu ar det bara tva manader kvar. Kanns konstigt, tiden har gatt sa himla fort. 

Nu vet jag inte vad jag ska skriva sa pusshej

TANKER PA ER! 

Kommentarer
Postat av: mamma tropp

WOW SOMMAR! Här har vi bara vår, men den karamellen är trevlig att suga på LÄNGE! Och visst är det så-på ställen där man har lång,kall vinter uppskattar man våren så mycket mer! Det är faktiskt värt det! Fast lite mer riktig vinter skulle man kanske vilja ha, bara slask räknas ju inte! Med tanke på omständigheterna är det väl lämpligt att vi väntar med att besöka Kanada till efter avslutade graviditeter m m. Du skall ha DITT år ifred, tycker jag! men visst går det fort, särskilt på slutet. Så, ta vara på det!Älskar dig! Ikväll är det Artisten-konsert med GUK och Flickkören. pussmuss, mamma

2008-04-24 @ 12:05:23
Postat av: mamma tropp

konserten var svinbra!! En av de bästa jag kan komma ihåg! Anne skall ha något liknande till hösten - skall se till att du får biljett!

Och idag är det NÄSTAN sommar här också....

och din moster Nina fyllr år idag! 49, minsann! Hon har bokat festlokal till den 2 maj nästa år!! Du är städslad till ett hjälpa till med servering etc!
Puss muss, mamma

2008-04-28 @ 15:23:42
Postat av: mamma tropp

jaha, det gick inte så bra varken för Sverige eller Canada i ishockeyn.... Fast EGENTLIGEN var de nog de bästa lagen, eller? Jakob slog upp sitt nyckelbensbrott och kunde inte åka på kajakpaddlingsläger i helgen...... Fast det var rätt kallt, så kanske det var rätt bra ändå... Vi skall till doktorn med honom
igen för att kolla... äsch, så dumt. Olle är på plats i afghanistan och det är varmt som bara tusan, fast lugnt och det är ju det viktigaste!! Vi skall vidarebefordra hans mail! Hälsa alla och massor av pussar till dig från oss!!!
mamma

2008-05-20 @ 15:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0